Hvem er jeg?

Mit navn er Camilla Borg, jeg er født i 1978.

Jeg er optaget af livslyst og sundhed, både på det fysiske og følelsesmæssige plan.
Jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at føle sig bedre tilpas i deres krop. Jeg er selv meget hjemme i min egen krop. Jeg er glad for min krops styrke. Glad for at den fungerer og er fuld af liv og vitalitet. Jeg vil gerne inspirere andre med den vitalitet, og gør det bl.a. gennem berøring og bevægelse.

Jeg er uddannet lægeeksamineret Heilpraktiker i juni 2010.
Jeg har modtaget undervisning i healingsmassage på kursusstedet Kilden i Valby (200 timer).
Jeg er uddannet yogalærer fra Yoga Vidya Gurukul, i Nashik, Indien (200 timer).
Desuden har jeg taget en 200-timers yogalærer-uddannelse hos Hamsayoga.dk.

Jeg er uddannet tantrabehandler hos C.H.A.I i København