Udtalelser fra klienter

Om Yoga:

“Jeg har dyrket yoga med en del forskellige undervisere som alle har været gode, Camilla er dog i særklasse. Camilla forstår at skabe en uhøjtidelig stemning og god ro. Der er stor variation i de øvelser vi præsenteres for og to undervisningstimer er aldrig identiske. Camillas yoga er for alle, de øvede udfordres og de uøvede presses kun af egne ambitioner.”

– Jeanette

 

“Camilla skaber et flydende, blidt, holdt rum som er meget dejligt at være i.
Jeg bliver stærkere, sammenhængende og mere åben i kroppens led og muskler – og i mig.
Camillas stemme er så mild og venlig – min krop vil bare gerne gøre det hun instruerer.
Camillas yogarum er et godt sted at være – ganske enkelt.”

-Benedicte

 

“Kære Camilla
Du ved vel godt, at jeg elsker din yoga, ja jeg må vel indrømme, at jeg er blevet afhængig!
Din yoga er altid flydende, rolig og absolut uden præstationskrav.
Og selv om der er mindre variationer, så er der tilpas meget, som går igen fra gang til gang, at det er som om “min krop husker og genkender”: Derfor kan jeg meget let slå bevidstheden fra.
For mig er det noget af det mest afstressende, og min krop har det sjældent så godt som efter yoga.”

– Henrik

“Camilla er god til at få alle til at lande, og blive klar til yoga. Hun skaber et rum med nærvær, hygge og spiritualitet, med plads til at slippe stress og dårlige oplevelser man evt. har haft i løbet af dagen. Timerne kan være meget forskellige, og nogle gange mere udfordrende. Men der er altid en god gang dybdeafslapning til sidst, med dejlig musik.”

– Mette

Om Massage:

“Camillas hænder er blide og kærlige. Det var som at blive rørt af engle. Meget meget afslappende!”
– Melissa

“Camillas massage er noget særligt – min oplevelse var ’… dyb omsorg og nærhed, en intens fornemmelse af, at blive mødt langt inde i kroppens sjæl. Kvaliteten i berøring og indføling gjorde at der blev skabt en helt særlig følelse af tryghed og nærvær, et ’rum’ hvor kroppen fik mulighed for betingelsesløst, at møde sig selv på et dybere plan. Undervejs føltes det som om jeg smeltede lag på lag ned gennem madrassen ..
Der var noget .. der gav slip dybt indeni – da vi snakkede bagefter foldede min stemme sig ud, i en flot klar mandestemme, der rungede frem dybt nede fra brystkassen …’ – tak for det Camilla, jeg vil gerne bestille en ny tid ”
– Jørgen

“Jeg fik en herlig behandling der afstressede alle mine muskler. Det var så afslappende at jeg næsten faldt i søvn! Tak for en dejlig massage :)”
– Lasse

Om Heilpraktik:

“For ca. fire år siden led jeg af glutenallergi. Jeg havde gennem syv år holdt mig konsekvent fra alle glutenholdige fødevarer, hvilket er lidt af en jungle at finde ud af.
Hvis jeg indtog noget med gluten var mine symptomer markant kløe og udslæt i 12-14 dage, så en kort fornøjelse blev kvitteret med en lang lidelse. Desuden er det en form for et socialt handicap altid at skulle spørge folk om der er gluten i hvis man er ude at spise samt at man går glip af rigtig mange fødevarer.

Så blev jeg behandlet af Camilla som lavede en isopatisk medcin – en form for vaccine mod gluten – som jeg tog i en måned. Da jeg gennem mange år havde prøvet diverse kure og enzymatiske hjælpeprodukter uden virkning troede jeg faktisk ikke rigtigt at medicinen ville hjælpe.
Testen kom, da jeg sad på en god restaurant og de serverede nybagt brød inden maden blev serveret. OK tænkte jeg, hvis medicinen virker, så finder jeg ud af det nu og jeg gav efter for det fristende brød.

Normalt kom reaktionen på gluten ca. et døgn efter indtagelse og da det døgn var gået kom der ingen reaktion. Der gik et til og da jeg kom på arbejde den næste dag havde jeg glemt at få mad med. På mit arbejde lå der imidlertid en pakke rugbrød som jeg gik ombord i med en blanding af fryd og frygt. I dagene efter fik jeg stadig ingen reaktioner og jeg har spist gluten lige siden med største glæde og velbehag og jeg takker inderligt Camilla for at have hjulpet mig af med min glutenallergi.

Måtte mange flere blive hjulpet af hende!”

– Nikolaj Hemmingsen, Aut. fysioterapeut og Osteopat D.O.